We waarderen jouw mening!

Wij hopen dat jullie een leuke en smaakvolle ervaring hebben gehad.
Heb je nog tips of tops, dan horen we dit graag!!
Op deze manier is het voor ons mogelijk dit nog verder door te ontwikkelen.

  Jouw ervaring uitgedrukt in een aantal sterren.

  Waardering: 5
  Bericht:
  Heerlijke gerechtjes
  Prachtige route
  Een aanrader
  We hebben genoten

  Waardering: 4
  Bericht: Dikke pluim voor de Bagatelle die dit georganiseerd heeft. Prachtige route (al gingen we bij Hoog Holten gelijk mis omdat er nog een uitgang bleek te zijn🤣).
  Eten was overal heerlijk.. Het Buitenhuys en de Bagatelle staken er wel bovenuit. Personeel vriendelijk en gastvrij. Helaas hadden wij na een droge start bij Hoog Holten ..onderweg en in Deventer een vreselijke stortbui bij het Arsenaal….behoorlijk nat geregend en dan is het gevolg…kou! We hebben de route daarom iets ingekort en zijn niet de IJssel over gegaan. Bij het Buitenhuys ook weer gastvrij ontvangen en met een paar dekentjes kreeg ik het weer wat warmer…route vervolgt maar toch maar even langs huis droge kleren aantrekken en toen door naar de Bagatelle..ook daar weer vriendelijk ontvangen en heerlijk gegeten (lekker warm) en een verrassend lekker toetje voor thuis ..al met al…echt de moeite waard.
  Bedankt allemaal👍

  Waardering: 5
  Bericht: Op elke locatie een heel warme ontvangst met heerlijke gerechten. Een prachtige route die ons leidde langs plekken die nieuw voor ons waren.
  Alles was keurig geregeld, Chapeau!!

  Waardering: 5
  Bericht: Wij hebben genoten van de route en de heerlijke gerechten. Wij hebben overal heerlijk op terras gezeten. Het was fantastisch. In de herfst zou het ook leuk zijn, met al die prachtige kleuren👍🙂

  Waardering: 5
  Bericht: Geweldig ontvangst, mooie route en heerlijk eten! Een echte aanrader! Hartelijk dank!

  Waardering: 5
  Bericht: Wat een top idee! Goed georganiseerd, heerlijke gerechten en mooie route. Wij hadden de mazzel dat het prachtig weer was en konden daarom op de terrassen zitten. Zeker een aanrader!

  Waardering: 5
  Bericht: Wat een prachtige route hebben jullie gemaakt, daarnaast bij alle mooie locaties uiterst vriendelijk ontvangen en genoten van heerlijke gerechten, top!!!

  Waardering: 5
  Bericht: Geweldige ervaring. Het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Zelfs tot aan een Spotify playlist! Een woord, gewelig!

  Waardering: 5
  Bericht: Het eten was heerlijk, de locaties waren sfeervol, de route afwisselend en zorgvuldig uitgezocht, de logistiek was keurig verzorgd (alles stond klaar, zelfs de pont was geregeld!) en er werd goed meegedacht door het restaurant personeel. Voor ons sprong Het Buitenhuis eruit qua eten, dat was heerlijk. We gaan de route zeker aanbevelen aan vrienden!

  Waardering: 5
  Bericht: Mooie gerechten, vriendelijke ontvangst en geweldig dessert. Voor herhaling vatbaar. De enige teleurstelling was het placement op het parkeerterrein bij Hoogholte. Een standplaats naast een afvalbak doet helaas af aan de beleving.

  Waardering: 5
  Bericht: Erg leuke middag/avond gehad! Overal goed ontvangen en heerlijk gegeten.

  Waardering: 5
  Bericht: Heerlijke gerechten, asperges op een verrassende manier bereid! De routebeschrijving zou hier en daar wat duidelijker kunnen. Ondanks de regenbuien hebben wij ervan genoten. Dank nog voor de hartelijke ontvangst in alle restaurants!

  Waardering: 5
  Bericht:
  Heerlijk gegeten en een prachtige route.
  Goed georganiseerd.

  Waardering: 5
  Bericht: Een echte aanrader!! Mooie en heerlijke verschillende gerechten. Mooie samenwerking. Mooie route. Voor de organisatie een dikke pluim!

  Waardering: 5
  Bericht: Heerlijke gerechten en verrassende drankjes. En dat aaneengeregen door een heel mooie route. We hebben weer delen van de omgeving gezien waar we nog niet eerder waren.
  Hopelijk kunnen we dit volgend jaar weer doen.

  Waardering: 5
  Bericht: Heerlijk gegeten en een prachtige route.
  Goed georganiseerd.
  Alleen jammert we in Holten niet op het terras
  Mochten zitten dit was bestemd voor andere gasten, terwijl er voldoende plek was.
  Bij de andere restaurants gastvrij ontvangen

  Waardering: 5
  Bericht: Super gedaan en heel erg lekker gegeten. Een feestje 🎉genoten van de route, omgeving de ontvangst.Een Michelin ster zeker waardig. Komen nog een keer dit jaar. Gr . 👍🏻👍🏻

  Waardering: 5
  Bericht: We hebben een heerlijke gezellige middag gehad. Jammer dat het geen optie was om bij Hoog Holte op het lege terras te gaan zitten. Voor de rest heerlijk gegeten en graag doen we een volgende keer weer mee met de “wild tour” of de “terrassen tour”. Genoten van alle gerechten en de goede ontvangst.

  Waardering: 5
  Bericht: Mooie locaties, leuke route en veel gastvrijheid en lekker eten!!

  Waardering: 5
  Bericht: Hele mooie route en heel lekker gegeten! Goed georganiseerd!

  Waardering: 5
  Bericht: Leuke middag, goed georganiseerd en heerlijke gerechten!

  Waardering: 5
  Bericht: Wat een mooie samenwerking tussen deze verschillende restaurants, overal enthousiast ontvangen, erg lekker gegeten en een leuke route … We hebben erg veel waardering voor dit initiatief

  Waardering: 5
  Bericht:
  Geweldig initiatief! Leuke route en heerlijk gegeten

  Waardering: 5
  Bericht: Zeer goed georganiseerd. Leuke route en heerlijke gerechten. We zijn overal hartelijk ontvangen.

  Waardering: 5
  Bericht: Voor herhaling vatbaar,ook zonder corona

  Waardering: 5
  Bericht: Hele leuke middag gehad met heerlijk eten en een prachtige route.

  Waardering: 5
  Bericht: Heel erg genoten van de route en de heerlijke gerechtjes, helemaal corona-proof en toch niets gemist!

  Waardering: 5
  Bericht: Prachtige tour met lekkere gerechten. Alle restaurants hebben hun best gedaan. Wij zijn overal met blije gezichten ontvangen. Wij hebben genoten!!

  Waardering: 5
  Bericht: Verrassende combinaties, heerlijke begeleidende drankjes, creatief, mooi geserveerd en een prachtige route. Kortom: een aanrader!

  Waardering: 5
  Bericht: Bijzonder fijne dag gehad. Genoten. De samenwerking tussen de restaurants leidde tot een heel gevarieerd aanbod. Volgend jaar weer?

  Waardering: 5
  Bericht: Mooie heerlijke gerechten, prachtige tocht, hele vriendelijke ontvangst, voldoende afwisseling en tijd tussen de gerechtjes. Aanrader, voor herhaling vatbaar.

  Waardering: 5
  Bericht: Enige middag. Stuk Holten – Devemter minder helder beschreven maar echt genoten. Top idee, zalig eten en drankencombinaties. Wanneer weer? :-)

  Waardering: 5
  Bericht: Leuke tocht en heerlijk gegeten. Een aanrader!

  Waardering: 5
  Bericht: Geweldig ontvangst, mooie route en heerlijk eten! Een echte aanrader! Hartelijk dank!

  Waardering: 5
  Bericht: Wij hadden wat moeite met de route, we zijn verschillende keren verkeerd gereden. Vonden het niet altijd even duidelijk. Wij komen hier niet uit de omgeving dus het was voor ons soms echt zoeken en weer terug rijden. Wel heel erg genoten van de route en dr omgeving. En het heerlijke eten.