Het Buitenhuys

Chef-kok Niek van Leeuwen

Na vele meters gemaakt te hebben op plekken als Restaurant Envy in Amsterdam en The Jane** in Antwerpen is Niek teruggekomen naar z’n roots. Met het idee om ooit iets in de omgeving van Zwolle te starten, komt hij terecht bij Het Buitenhuys. Hier helpt hij mee met de opstart van het mooie restaurant. Het bevalt zo goed dat hij besluit te blijven. In zijn keuken draait het om continue kwaliteit. Niek gebruikt graag de term New Dutch Cuisine om zijn kookstijl te beschrijven. Lokale Nederlandse producten hebben de hoofdrol, maar hij past graag invloeden uit andere landen toe. Het leidt tot smaakvolle gerechten die blijven verrassen.

Bij Restaurant Het Buitenhuys, aan de rand van het groene Heino, beleef je de natuur en proef je de seizoenen. De spontane ontvangst en warme entourage zorgen voor een ongedwongen sfeer. Verrassende gerechten met uitgebalanceerde smaken maken de beleving compleet. Kom genieten van lunch, diner of borrel bij Het Buitenhuys.

Voel je thuis!